Laden...

Matras 90x190 cm

Matrasaanhuis heeft een specialisatie op veringsmatrassen. Deze type matrassen zorgen voor optimale ondersteuning ( de vering) en ventilatie. De holle vering zorgt ervoor dat lucht vrijelijk door het matras stromen. Wilt u een matras kopen? U bent hier aan het juiste adres.

Waar zijn we sterk in?

  • Lage prijs voor écht goede matrassen
  • Alle matrassen uit voorraad leverbaar (iedere dag: ma t/m zat)
  • Proefperiode van 2 maanden. Niet goed? Geld Terug!

de Bonell binnenvering; 90x190 cm.

IDOL - 17 cm hoog


€119,-

Idol Matras 90x190 cm binnenvering 17cm

JOY - 21 cm hoog


€149,-

JOY Matras 90x190 cm binnenvering 21cm

Een eenvoudig maar zéér degelijk matras. Wij bieden deze matrassen in 2 diktes: 17 cm en 21 cm. Het zijn relatief zachte matrassen met voldoende steun door de toepassing van binnenvering. Deze matrassen zijn verkrijgbaar vanaf 119 euro, in de maat van 90x190 cm.

de Pocketvering; 90x190 cm

Favourite - 21 cm hoog


€179,-

Favourite Matras 90x190 cm pocketvering 21cm

een pocketveer matras heeft honderden losse veertjes die separaat verpakt zijn in zakjes. De veertjes kunnen onafhankelijk van elkaar inveren. Dit geeft een heel fijne ondersteuning en een stevig gevoel in het matras. Dit matras is geschikt tot 110 kilo.

U kunt vanaf de foto's doorklikken naar de matrassen detailpagina's. Hier vindt u ook meer informatie over deze matrassen.

 

 

Alle onze matrassen liggen op voorraad, zo ook de matrassen 90x190 cm. Wij voeren 3 uitvoeringen van het matras 90x190cm. De dunste is de Idol 90x190cm, speciaal geschikt voor logeerkamers of voor de kinderen. Wilt u een volwaardig dik matras van 21 cm hoog, kunt u ook kiezen voor de Joy 190x190cm, en de Favourite pocketvering matras van 21 cm hoog. De keuze tussen de laatste 2, zal vooral afhangen van uw gewicht en de gewenste sterkte. Voordelig een goed matras kopen? Kom dan bij ons kijken.

Het matras Favourite en Joy in de maat 90x190 cm, hebben ieder een aparte zomerzijde en winterzijde. Hierin zijn we volstrekt uniek! Ons goedkopere matras Idol 90x190 cm, is vooral bedoeld voor logeerkamers, caravans en natuurlijk voor kinderen. Ook volwassenen kunnen uitstekend slapen maar hier zijn ze niet specifiek voor bedoeld.

Weetje: matrassen met vering zijn gestart rond 1880. Dit was een enorme stap vooruit in de matrassen. Tot die tijd sliep men vaak op stro of balen katoen. Ook werden zakken gevuld met kokos, paardenhaar of wol.

Met de komst van vering werd een vaste vorm geintroduceerd. De techniek van binnenvering werd steeds beter vervolmaakt. Hierdoor ontstond de huidige constructie; de Bonell binnenvering. Op dit moment is de Bonell binnenvering het meest verkochte type matras ter wereld. In de meeste hotels wordt dit systeem ook toegepast. Reden is dat de Bonell binnenveer matras ontzettend degelijk is en eigenlijk voor iedereen comfortabel.

De verfijning naar de pocketveringmatras is dan ook meer een variant. De veertjes hierin worden onafhankelijk van elkaar verbonden waardoor meer stabiliteit ontstaat in het matras. Vaak is het een persoonlijke voorkeur, waar u voor kiest.