Bezorging indien niet thuis

DHL

Via een pakketdienst (meestal DHL) leveren wij onze producten aan op alle werkdagen. Maandag tot en met zaterdag. Blijkt u niet thuis, dan zal het product aan de buren worden aangeboden. Er wordt altijd getekend voor ontvangst.

Kan de eerste dag niet bezorgd worden, zal men uw bestelling de volgende werkdag nogmaals aanbieden. Lukt het de 2e keer ook niet, ontvangt u een bericht wáár u het matras kunt afhalen. In de meeste gevallen is dit een pick-up point bij u in de buurt.

PostNL

Via de pakketdienst PostNL worden bestellingen geleverd op zaterdagen. U ontvangt daags vóór levering een email met de track&trace code. In de meeste gevallen zal hier ook direct een tijdsindicatie bij vermeldt staan voor de volgende dag. LET OP : PostNL hanteert op de zaterdagbezorging maar één leverpoging. Wanneer u dus niet thuis bent of de buren nemen het pakket niet in ontvangst, zal het pakket direct worden afgeleverd bij de dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt.

Het matras is zodanig verpakt dat u het gemakkelijk in uw auto kunt meenemen. Matrassen worden in gerolde toestand bij u geleverd.

Zie afbeelding:

 

Afbeelding_Fav_Idol_op_rol

Bewaren

Bewaren