Levering aan huis

Uw bestelling wordt netjes aan huis bezorgd. De pakketdienst levert tot aan de 1e drempel. De kosten van bezorging zijn gratis, voor de dagen maandag t/m zaterdag.

Voorraadmatrassen:

Maandag t/m vrijdag

Wij bezorgen op iedere dag van de week: deze bezorging is in handen van DHL.

DHL heeft een service dat men een tweede poging tot bezorging doet, indien u op de eerste dag niet thuis bent.
Tevens zal men trachten het matras bij de buren af te leveren.

Lukt het 2x niet af te leveren, en blijken er geen buren zijn voor ontvangst, zal men het matras bij de dichts bijzijnde vestiging of afhaalpunt afleveren.

U krijgt een briefje in de bus, waarop staat waar en wanneer u het matras kunt afhalen. Het matras is compact genoeg om in een auto te vervoeren.

Zaterdag

PostNL voert de bezorging uit voor de zaterdagen. PostNL kan pakketten ( = matrassen) vervoeren tot een maximum lengte van 140 cm. Dat is gelijk aan een breedte van het matras van 140 cm. PostNL kan alleen in Nederland bezorgen.

LET WEL:

DHL en PostNL zullen in 95% van de bestellingen de matrassen leveren op de gevraagde datum. Maar in 5% van de leveringen ontstaat een vertraging van 1 (werk)dag. De pakketdiensten zijn zeer betrouwbaar….maar ook hier worden wel eens fouten gemaakt.

Maatwerkmatrassen:

Deze matrassen worden via een speciale koerier bij u thuis bezorgd. Men levert op maandag tot en met vrijdag, volgens vaste routes. De koerier zal u van tevoren een e-mail zenden met de verwachte leverdag. Tevens belt men u de avond vóór levering, voor een tijdstip op de dag.