Levering aan huis | Matrasaanhuis.nl

Uw matras leveren wij netjes aan huis. Matrasaanhuis.nl werkt met verschillende koeriersdiensten. Hierdoor kunnen wij snel uw matras bij u aan huis bezorgen. Voor iedere levering geldt levering tot aan de 1e drempel / hindernis. De kosten van bezorging zijn altijd gratis in Nederland en België.

Bij levering van de matrassen en koeriersdiensten maken we onderscheidt tussen voorraad- en maatwerk matrassen. Voor de voorraad matrassen geldt: Op werkdagen besteld vóór 13:00 uur = morgen in huis!

Bezorging met DHL

Maandag t/m Vrijdag (voorraad)

Wij bezorgen (bijna) iedere dag van de week. De leveringen van maandagen t/m vrijdagen voor de voorraad matrassen is in handen van DHL. U ontvangt van ons altijd daags voor levering een email met de track&tracé code van DHL.

DHL heeft een service dat men twee bezorg pogingen doet, bij niet thuis. Tevens zal men trachten de (voorraad) matras af te leveren bij de buren. Lukt de tweede bezorgpoging niet en blijken er géén buren te zijn om in ontvangst te nemen, zal men de bestelling bij de dichtstbijzijnde vestiging of afhaalpunt afleveren. We adviseren om altijd uw zending in de gaten te houden.

Bezorging met PostNL

Zaterdag (voorraad + maatwerk)

PostNL voert de bezorging uit voor de zaterdagen. PostNL kan pakketten (matrassen) vervoeren tot een maximum lengte van 140 cm. Dat is gelijk aan de breedte van onze matrassen 140×190 cm – 140×200 cm – 140×210 cm – 140×220 cm. Matrasmaten die groter zijn dan 140 cm kunnen wij nog niet bezorgen op de zaterdag vanwege de lengte.

Ook voor alle bestellingen via PostNL geldt: dat u daags voor levering een track&tracé code ontvangt om de zending te volgen. PostNL biedt in tegenstelling tot DHL maar één bezorgpoging aan. Daarna zullen ze het pakket afleveren bij de dichtstbijzijnde vestiging of afhaalpunt. De track&Tracé code van PostNL is ietsje uitgebreider dan die van DHL. Zo kunt u bij PostNL zelf een afhaalpunt selecteren of een tweede bezorging poging inplannen die u het beste schikt.

Bezorging met externe Koerier

Maandag t/m Vrijdag (maatwerk)

Voor de matrassen American Special, Monaco Special en andere grote afmetingen geldt dat deze matrassen altijd worden geleverd door een gespecialiseerde koerier. Vanwege de lengte en gewicht zullen we deze niet laten bezorgen door DHL of PostNL.

Deze koerier levert op maandag t/m vrijdag door Nederland en België volgens vaste routes op basis van de postcode. De koerier zal u van te voren een email toesturen met de leverdatum én verwachte tijdstip indicatie. Men zal nooit onaangekondigd voor de deur staan.

Houdt er rekening mee, dat de chauffeur altijd alleen is en brengt het matras in principe tot aan de eerste drempel. Men heeft géén hulpmiddelen voor verder transport. Wenst u extra hulp vanuit de chauffeur, geef dit dat van te voren aan bij de transporteur. Dan houden zij daar rekening mee.

Let op:

DHL én PostNL zijn niet perfect. Beiden koeriersdiensten in Nederland en België hebben een levertijd score van 95%. Dus 95% van de bestellingen worden aangeboden op de gevraagde datum. Dit houdt in dat er een kans bestaat van 5% dat uw bestelling één werkdag later wordt aangeboden. De pakketdiensten zijn zeer betrouwbaar, maar ook hier worden wel eens fouten gemaakt.

Mocht uw zending vertraging hebben, mag u altijd contact met ons opnemen om de status te controleren van uw bestelling.