Wettelijke bedenktijd aankopen via internet

Als consument heeft u diverse rechten. Eén van deze rechten is de mogelijkheid om uw aankoop binnen 14 dagen terug te zenden, indien u de koop ongedaan wilt maken.

Matrasaanhuis.nl heeft deze wettelijke periode verlengd tot 2 maanden. Deze gaat in ná ontvangst van uw product. Hierdoor heeft u alle gelegenheid om uw matras (of ander product) uit te proberen.

Mocht u toch niet tevreden zijn over ons matras ( of andere producten), dan kunt u deze aan ons retourneren.

Hoe werkt dit?

  • geef ons aan dat u af wenst te zien van aankoop, middels het formulier hier rechts of door middel van het Europees modelformulier voor herroeping. Voor de snelste afhandeling verzoeken wij u graag het formulier hier rechts te gebruiken Stuur het matras in verpakking terug. U kunt deze tot 14 dagen na uw melding aan ons retourneren.
  • na ontvangst van de uw bericht dat u de koop ongedaan wilt maken, storten wij u het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug en uiterlijk binnen 14 dagen terug. Wij mogen echter wel wachten met terugbetalen totdat wij het matras retour hebben ontvangen of tot het moment dat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd.
  • de kosten voor terugzending zijn voor u, tenzij het een omruil van artikelen betreft. Dan betalen wij de kosten van terugzending. (ter indicatie: PostNL rekent ongeveer 20 euro voor het terugzenden)
  • terugontvangen matrassen worden aan een goed doel geschonken; daarom verwachten wij wél dat het product in schone staat bij ons terugkomt.
  • U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van het gebruik van de producten, dat
    verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen.

 

RETOURFORMULIER:
AAN: Matrasaanhuis.nl
Daviottenweg 30
5222BH ‘s-Hertogenbosch
info@matrasaanhuis.nl

Retourformulier

Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van onderstaande product wens te herroepen:

(Indien van toepassing)