Matras 100×200 cm (of 200×100 cm)

Matrasaanhuis.nl heeft uw matras in de maat 100×200 cm. U heeft keuze uit 3 verschillende type matrassen zoals een pocketveringmatras 100×200 cm. Matrassen met vering hebben een goede ondersteuning en zeer goede ventilatie. Dit komt omdat de matrassen hol zijn waardoor de lucht vrijelijk door het matras kan stromen. Dit bevordert de vochthuishouding en u voelt dit als een fijn en koel matras. En… GRATIS BEZORGING!

Matras 100x200cm. Deze matrassen liggen op voorraad:

Vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis

Onze voorraad collectie matrassen 100x200cm.

FAVOURITE – 21 cm hoog

FAVOURITE Matras 100×200 cm
Pocketvering 21cm

€189,-

pocketvering matras favourite
Pocketvering matras koudschuim Favourite

De FAVOURITE pocketmatras 100×200 cm is ons meest verkochte uitvoering. De pocketvering zorgt voor een stabiele lig van dit matras. Het matras is medium en heeft een zachte toplaag van koudschuim. Dit matras is geschikt voor mensen tot een maximaal gewicht van 120 kilo per persoon.

FAVOURITE PLUS – 21 cm hoog

FAVOURITE PLUS Matras 100×200 cm
Pocketvering 21cm

€209,-

keuze Favourite plus
Pocketvering matras koudschuim Favourite

De FAVOURITE PLUS is onze nóg meer uitgebreide variant. Dit matras heeft een extra luxe tijk met Bamboe en katoen, een multi-pocket vering én traagschuim vlokken in een toplaag van de hoes. Dit alles maakt de FAVOURITE PLUS is beste pocketveringmatras met koudschuim.

Dit matras is geschikt voor mensen tot 120 kilo pp.

NASA 3D – 21 cm hoog

Traagschuim Matras 100×200 cm
Pocketvering 21cm

€269,-

Nasa 3d traagschuim matras
Pocketvering matras traagschuim Nasa

De NASA 3D is onze pocketveringmatras met traagschuim afwerking. Een zeer bijzonder matras in de maat 100×200 cm. Het matras heeft een zomer- en een winterzijde. De zomer zijde is voorzien van een noppenstructuur, zodat het matras beter ademt in de warme zomermaanden. De winterzijde is voorzien van een vlakke kant. Het matras is geschikt voor personen met een gewicht tot 110 kg.

Matras 100x200cm. Matrassen die wij op maat maken:

Wilt u een matras op maat laten maken in de maat 100×200 cm? Dat kan bij ons! In een Nederlandse fabriek laten wij deze matrassen bouwen. U kunt, in overleg met ons, een matras laten maken volgens het principe van de pocketvering. Deze matrassen worden binnen 2 weken gemaakt én bij u thuis geleverd.

HOLLAND SPECIAL – 21 cm hoog

Holland Special 100×200 cm
Pocketvering 21cm

€269,-

pocketveermatras Holland Special
Pocketvering matras koudschuim Holland Special

DE HOLLAND SPECIAL is een maatwerk matras die we binnen 2 weken aan huis leveren. De basis én kern van dit matras bestaat uit een pocketvering pakket (7-zones) en wordt aan beiden kanten afgewerkt met een laag koudschuim. Bij dit model kunt u zelf de stevigheid bepalen: Zacht, Medium of Stevig. De Holland Special in de maat 100×200 cm is standaard voorzien van een afritsbare tijk.

AMERICAN SPECIAL – 25 cm hoog

American Special 100×200 cm
Pocketvering 25cm

€369,-

Pocketvering matras koudschuim American Special

De AMERICAN SPECIAL is een oer- en oerdegelijke matras. Met een kern van pocketveringen (7 zones), koudschuim als afwerklaag en een tijk van Bamboe… is dit één van de best ventilerende matrassen op dit moment. De American Special heeft een hoogte van 25 cm (ideaal voor in- en uit bed stappen) en verkrijgbaar in 3 verschillende stevigheden: Zacht, Medium of Stevig.

MONACO SPECIAL – 25 cm hoog

Monaco Special 100×200 cm
Pocketvering 25cm

€419,-

Pocketvering matras traagschuim Monaco Special

De Monaco Special is een geweldig matras in de afmeting 100×200 cm, voorzien van een 7 zone pocketvering en standaard uitgevoerd in een dikte van 25 cm. Onze Monaco Special heeft één slaapkant, dus het matras omdraaien is niet meer nodig! Van onder naar boven, bestaat het matras uit pocketveringen, koudschuim met daarop een extra afwerking van coolgel. Daarnaast is de Monaco Special voorzien van een extra dikke tijk, met 250gr Dacron vulling “Cool en Fresh”. Een tijk met klasse welk uw lichaam koel en fris houdt, vanwege een uitstekende luchtventilatie en vochtregulatie.

Matrasaanhuis.nl heeft een grote collectie matrassen en topdekmatrassen in alle maten. Veel van de soorten zijn snel leverbaar uit voorraad. Op de site kunt u direct een keuze maken voor een dag van bezorging. Wij hebben geen toonzalen maar dat compenseren wij ruimschoots door onze uitgebreide garanties, waaronder 2 maanden niet goed – geld terug! Bij twijfel mag u ons altijd even bellen om te overleggen welk type matras het beste bij u past.