Matras 180×220 cm (of 220×180 cm)

Matrasaanhuis.nl heeft uw matras in de maat 180×220 cm. U heeft keuze uit verschillende type matrassen zoals een Pocketveermatras 180×220 cm. Veringmatrassen hebben een goede ondersteuning en zeer goede ventilatie. Dit komt omdat de matrassen hol zijn waardoor de lucht vrijelijk door het matras kan stromen. Dit bevordert de vochthuishouding en u voelt dit als een fijn en koel matras. En… GRATIS BEZORGING!

Matras 180x220cm. Matrassen die wij op maat maken:

Wilt u liever een matras 180x220cm laten maken, afgestemd op uw eigen wensen, dan hebben wij drie soorten matrassen:

HOLLAND SPECIAL – 21 cm hoog

Holland Special 180×220 cm
Pocketvering 21cm

€419,-

pocketveermatras Holland Special
Pocketvering matras koudschuim Holland Special

De Holland Special is een pocketveermatras van 21 cm hoog. Voorzien van een afritsbare witte tijk. De vele veertjes in het matras zijn allemaal apart verpakt. De veertjes kunnen onafhankelijk van elkaar inveren. Dit geeft een heel fijne ondersteuning en een stevig gevoel in het matras. De afwerking van het matras is koudschuim; het beste materiaal voor ider matras. Wij kunnen dit matras in diverse stevigheden bouwen. Bij twijfel kunt u altijd eerst met ons overleggen.

AMERICAN SPECIAL – 25 cm hoog

American Special 120×220 cm
Pocketvering 25cm

€499,-

Pocketvering matras koudschuim American Special

De extra hoog en luxe afgewerkt matras is onze American Special. Dit super matras is 25 cm hoog. De extra hoogte wordt verkregen door een dubbele laag koudschuim; het beste schuim om matrassen van te maken. De tijk is gemaakt van Bamboe. Dit is zachter dan katoen en kan 2x meer vocht opnemen. Uw matras wordt op bestelling gemaakt. U kunt diverse stevigheden aangeven.

MONACO SPECIAL – 25 cm hoog

Monaco Special 180×220 cm
Pocketvering 25cm

€599,-

Pocketvering matras traagschuim Monaco Special

De Monaco Special is het oogappeltje van Matrasaanhuis. Een geweldig matras in de afmeting 180×220 cm, voorzien van een 7 zone pocketvering en standaard uitgevoerd in een dikte van 25 cm. Onze Monaco Special heeft één slaapzijde, dus het matras omdraaien is niet meer nodig! Van onder naar boven, bestaat het matras uit pocketveringen, koudschuim met daarop een extra afwerking van coolgel. Daarnaast is de Monaco Special voorzien van een extra dikke tijk, met 250gr Dacron vulling “Cool en Fresh”. Een tijk met klasse welk uw lichaam koel en fris houdt, vanwege een uitstekende luchtventilatie en vochtregulatie.

Topdekmatras 180×220 cm

Vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis

Wenst u meer comfort en zachtheid op uw bestaande matras? Zie hieronder onze NASA topper!

NASA 3D – 7-8 cm hoog

NASA 3D Topdekmatras 180×220 cm

€249,-

De NASA 3D zeer comfortabele én zachte topdekmatras gemaakt van traagschuim en koudschuim. Ten opzichte van andere traagschuim toppers, ventileert de NASA 3D 180×220 cm vele malen beter. De topper heeft een dikte van ongeveer 7-8 cm en is voorzien van een afritsbare tijk. Ook deze maat 220 x 180 cm houden wij op voorraad en kan binnen 1-2 werkdagen in huis zijn.

Matrasaanhuis.nl heeft een grote collectie matrassen en topdekmatrassen in alle maten. Veel van de soorten zijn snel leverbaar uit voorraad. Op de site kunt u direct een keuze maken voor een dag van bezorging. Wij hebben geen toonzalen maar dat compenseren wij ruimschoots door onze uitgebreide garanties, waaronder 2 maanden niet goed – geld terug! Bij twijfel mag u ons altijd even bellen om te overleggen welk type matras het beste bij u past.