Matras 70×210 cm (of 210×70 cm)

Matrasaanhuis.nl heeft uw matras in de maat 70×210 cm. Ons matras in de maat 70×210 cm is een pocketveringmatras. Matrassen met vering hebben een goede ondersteuning en zeer goede ventilatie. Dit komt omdat de matrassen hol zijn waardoor de lucht vrijelijk door het matras kan stromen. Dit bevordert de vochthuishouding en u voelt dit als een fijn en koel matras. En… GRATIS BEZORGING!

Matras 70x210cm. Matrassen die wij op maat maken:

Wilt u een matras op maat laten maken in de maat 70×210 cm? Dat kan bij ons! Dit matras laten wij in Nederland maken! Dus de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

HOLLAND SPECIAL – 21 cm hoog

Holland Special 70×210 cm
Pocketvering 21cm

€199,-

pocketveermatras Holland Special
Pocketvering matras koudschuim Holland Special

De Holland Special in de maat 70×210 cm heeft als basis een 7 zones pocketvering. Als afwerking aan beiden zijdes een laag koudschuim én een afritsbare tijk. Dit matras kunnen wij in iedere stevigheid voor u bouwen. Twijfelt u over de juiste stevigheid? Dan kunt u het beste even met ons overleggen.

AMERICAN SPECIAL – 25 cm hoog

American Special 70×210 cm
Pocketvering 25cm

€279,-

Pocketvering matras koudschuim American Special

De American Special is ons meest luxe pocketmatras in de maat 70 x210 cm. Deze heeft een hoogte van 25 cm! Vanwege de extra dikte van het matras, wordt het in- en uit bed stappen een stuk makkelijker. De tijk is gemaakt van weldadig Bamboe-materiaal. Deze tijk is uitermate zacht en kan vocht nog beter opnemen dan katoen. Ideaal voor personen die het snel warm hebben in bed of veel transpireren.

MONACO SPECIAL – 25 cm hoog

Monaco Special 70×210 cm
Pocketvering 25cm

€329,-

Pocketvering matras traagschuim Monaco Special

De Monaco Special is het oogappeltje van Matrasaanhuis. Een geweldig matras in de afmeting 70×210 cm, voorzien van een 7 zone pocketvering en standaard uitgevoerd in een dikte van 25 cm. Onze Monaco Special heeft één slaapzijde, dus het matras omdraaien is niet meer nodig! Van onder naar boven, bestaat het matras uit pocketveringen, koudschuim met daarop een extra afwerking van coolgel. Daarnaast is de Monaco Special voorzien van een extra dikke tijk, met 250gr Dacron vulling “Cool en Fresh”. Een tijk met klasse welk uw lichaam koel en fris houdt, vanwege een uitstekende luchtventilatie en vochtregulatie.

Matrasaanhuis.nl kan u 3 verschillende matrassen leveren in de maat 70×210 cm. Al deze matrassen worden in Nederland gemaakt met zuiver Oeko-Tex gekwalificeerde materialen.

Ook voor deze matrassen gelden onze zeer ruime garanties. Inclusief de proefperiode van 2 maanden. Wij doen er alles aan om u een voordelig en kwalitatief goed matras te leveren.