Matras 70×220 cm (of 220×70 cm)

Matrasaanhuis.nl heeft matrassen in de maat 70×220 cm. Helaas houden wij deze niet op voorraad, maar kunnen wij deze matrassen binnen 2 weken voor u maken en bezorgen door heel Nederland en België. Deze pocketveermatrassen hebben een goede ondersteuning en zeer goede ventilatie. Dit komt omdat de matrassen hol zijn waardoor de lucht goed door het matras kan stromen. Dit bevordert de vochthuishouding en u voelt dit als een fijn en koel matras. En… GRATIS BEZORGING!

Matras 70x220cm. Matrassen die wij op maat maken:

Wilt u een matras op maat laten maken in de maat 220x70cm? Dat kan bij ons! In onze fabriek in Zutphen laten wij deze matrassen bouwen. U kunt, in overleg met ons, een matras laten maken volgens het principe van de pocketvering met koudschuim afwerking. Deze matrassen worden binnen 2 weken gemaakt én bij u thuis geleverd.

HOLLAND SPECIAL – 21 cm hoog

Holland Special 70×220 cm
Pocketvering 21cm

€219,-

pocketveermatras Holland Special
Pocketvering matras koudschuim Holland Special

De Holland Special is een 21 cm hoog matras met pocketvering. Dit pocketmatras 70×220 cm kunnen wij in verschillende stevigheden bouwen; zacht , medium en stevig. Bij de sterkste uitvoering wordt een extra stevig pocketveerpakket aan het matras toegevoegd. Twijfelt u over de juiste stevigheid? Dan kunt u het beste even met ons overleggen..

AMERICAN SPECIAL – 25 cm hoog

American Special 70×220 cm
Pocketvering 25cm

€309,-

Pocketvering matras koudschuim American Special

De American Special is een geweldig luxe pocketmatras in de maat 70 x 220 cm. Deze heeft een hoogte van 25 cm! De tijk is gemaakt van weldadig Bamboe-materiaal. Deze tijk is uitermate zacht en kan vocht nog beter opnemen dan katoen. Ook dit matras in de maat 220×70 kunt u in iedere stevigheid bestellen. Levertijd: maximaal 2 weken.

MONACO SPECIAL – 25 cm hoog

Monaco Special 70×220 cm
Pocketvering 25cm

€349,-

Pocketvering matras traagschuim Monaco Special

De Monaco Special is het oogappeltje van Matrasaanhuis. Een geweldig matras in de afmeting 80×200 cm, voorzien van een 7 zone pocketvering en standaard uitgevoerd in een dikte van 25 cm. Onze Monaco Special heeft één slaapzijde, dus het matras omdraaien is niet meer nodig! Van onder naar boven, bestaat het matras uit pocketveringen, koudschuim met daarop een extra afwerking van coolgel. Daarnaast is de Monaco Special voorzien van een extra dikke tijk, met 250gr Dacron vulling “Cool en Fresh”. Een tijk met klasse welk uw lichaam koel en fris houdt, vanwege een uitstekende luchtventilatie en vochtregulatie.

De maat 70×220 is beste een aparte maat. Meestal wordt dit matras gekozen door de langere mensen. Een pocketveermatras in de lengte 220 cm kunnen wij vanuit onze fabriek snel en voordelig leveren door heel Nederland. U kunt kiezen voor de normale hoogte van 21 cm ( dat is de Holland Special) en de extra hoge matras 70×220 cm; de American Special.

Beide matrassen zijn uitstekend afgewerkt. De American Special zelfs nog iets méér door de toepassing van Bamboe tijkstof. U kunt kiezen uit 3 stevigheden; zacht, medium en stevig. Bij de sterkte uitvoering passen wij een pocketveerkern toe met 500 veringen per m2.

En ook voor deze maatwerk matrassen geldt: 2 maanden, niet goed – geld terug garantie.