Laden...

Matras 70x220 cm (of 220x70 cm)

Matrasaanhuis.nl heeft matrassen in de maat 70x220 cm. Helaas houden wij deze niet op voorraad, maar kunnen wij deze matrassen binnen 2 weken voor u maken en bezorgen door heel Nederland en België. Deze pocketveermatrassen hebben een goede ondersteuning en zeer goede ventilatie. Dit komt omdat de matrassen hol zijn waardoor de lucht goed door het matras kan stromen. Dit bevordert de vochthuishouding en u voelt dit als een fijn en koel matras. En... GRATIS BEZORGING!

Waar zijn we sterk in?

  • Lage prijs voor écht goede matrassen
  • Maatwerk matrassen snel leverbaar; binnen 2 weken
  • Proefperiode van 2 maanden. Niet goed? Geld Terug!

Matras 70x220 cm. Matrassen die wij op maat maken:

HOLLAND SPECIAL - 21 cm hoog

€209,-
Holland Special (productie op bestelling) matras pocketvering ( 21 cm hoog)

Holland Special 70x220 cm pocketvering 21cm.

AMERICAN SPECIAL - 25 cm hoog

€279,-
American Special (productie op bestelling) matras pocketvering ( extra hoog 25 cm )

American Special 70x220 cm pocketvering 25cm

Wilt u een matras op maat laten maken in de maat 220x70cm? Dat kan bij ons! In onze fabriek in Zutphen laten wij deze matrassen bouwen. U kunt, in overleg met ons, een matras laten maken volgens het principe van de pocketvering met koudschuim afwerking. Deze matrassen worden binnen 2 weken gemaakt én bij u thuis geleverd. De Holland Special 70x220 cm heeft een hoogte van 21 cm. U kunt kiezen uit diverse hardheden. Bij twijfel kunt u het beste even met ons overleggen.

De American Special is een geweldig luxe pocketmatras in de maat 70 x 220 cm. Deze heeft een hoogte van 25 cm! De tijk is gemaakt van weldadig Bamboe-materiaal. Deze tijk is uitermate zacht en kan vocht nog beter opnemen dan katoen. Ook dit matras in de maat 220x70 kunt u in iedere stevigheid bestellen. Levertijd: maximaal 2 weken.

De maat 70x220 is beste een aparte maat. Meestal wordt dit matras gekozen door de langere mensen. Een pocketveermatras in de lengte 220 cm kunnen wij vanuit onze fabriek snel en voordelig leveren door heel Nederland. U kunt kiezen voor de normale hoogte van 21 cm ( dat is de Holland Special) en de extra hoge matras 70x220 cm; de American Special.
Beide matrassen zijn uitstekend afgewerkt. De American Special zelfs nog iets méér door de toepassing van Bamboe tijkstof. U kunt kiezen uit 3 stevigheden; zacht, medium en stevig. Bij de sterkte uitvoering passen wij een pocketveerkern toe met 500 veringen per m2.
En ook voor deze maatwerk matrassen geldt:  2 maanden, niet goed - geld terug garantie.