Laden...

Matras 120x220 cm (of 220x120cm)

Matrasaanhuis heeft een grote collectie matrassen op voorraad.

Helaas......een matras in deze maat hebben wij niet voor u klaarliggen.

Maar niets aan de hand.....een matras in maat 120x220 cm kunnen wij gewoon voor u maken. Onze Nederlandse productie-afdeling kan uw matras snel maken en bezorgen.

Wij hebben hebben 2 soorten matrassen met pocketvering, die op bestelling worden gemaakt; de Holland Special en de American Special.

En... GRATIS BEZORGING!

 

Waar zijn we sterk in?

  • Lage prijs voor écht goede matrassen
  • Maatwerk matrassen snel leverbaar, meestal binnen 2 weken
  • Proefperiode van 2 maanden. Niet goed? Geld Terug!

Pocketvering matras; in de hoogte 21 cm.

Holland Special  - 21 cm hoog

 


€369,-

Matras Holland Special 120x220 cm pocketveermatras 21cm

 

de Holland Special is een pocketveermatras van 21 cm hoog. Voorzien van een afritsbare witte tijk. De vele veertjes in het matras zijn allemaal apart verpakt. De veertjes kunnen onafhankelijk van elkaar inveren. Dit geeft een heel fijne ondersteuning en een stevig gevoel in het matras. De afwerking van het matras is koudschuim; het beste materiaal voor ider matras. Wij kunnen dit matras in diverse stevigheden bouwen. Bij twijfel kunt u altijd eerst met ons overleggen.

U kunt vanaf de foto's doorklikken naar de matrassen detailpagina's. Hier vindt u ook meer informatie over dit matras.

Pocketvering matras; in de hoogte 25 cm

American Special - 25 cm hoog

 


€439,-

Matras American Special 120x220 cm pocketvering 25cm

een extra hoog en luxe afgewerkt matras. Dit supermatras is 25 cm hoog. De extra hoogte wordt verkregen door een dubbele laag koudschuim; het beste schuim om matrassen van te maken. De tijk is gemaakt van Bamboe. Dit is zachter dan kantoen en kan 2x meer vocht opnemen. Uw matras wordt op bestelling gemaakt. U kunt diverse stevigheden aangeven.

U kunt vanaf de foto's doorklikken naar de matrassen detailpagina's. Hier vindt u ook meer informatie over deze matrassen.

Pocketvering matras; in de hoogte 25 cm

Monaco Special - 25 cm hoog

 


€489,-

Matras American Special 120x220 cm pocketvering 25cm

De Monaco Special is het oogappeltje van Matrasaanhuis. Een geweldig matras in de afmeting 120x220 cm, voorzien van een 7 zone pocketvering en standaard uitgevoerd in een dikte van 25 cm. Onze Monaco Special heeft twee verschillende slaapkanten; één zijde volledig van koudschuim HR40 of HR55 en de andere zijde een combinatie van koudschuim + latex! Daarnaast is de Monaco Special voorzien van een extra dikke tijk, met 250gr Dacron vulling "Cool en Fresh". Een tijk met klasse welke uw lichaam koel en fris houdt, vanwege een uitstekende luchtventilatie en vochtregulatie.

U kunt vanaf de foto's doorklikken naar de matrassen detailpagina's. Hier vindt u ook meer informatie over deze matrassen.