Matrassen met een lengte van 190 cm

Matrasaanhuis.nl heeft een grote collectie matrassen in de lengte 190 cm. En dat zijn er maar weinig in Nederland!

Het zijn allemaal (pocket)veringmatrassen. Ze hebben een goede ondersteuning en zeer goede ventilatie. Dit komt omdat de matrassen hol zijn waardoor de lucht vrijelijk door het matras kan stromen. Dit bevordert de vochthuishouding en u voelt dit als een fijn en koel matras.

Maten zoals: 70×190, 80×190, 90×190, 100×190, 120×190, 130×190, 140×190, 160×190 cm….. Wij hebben ze allemaal en direct uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld = morgen in huis.

En… GRATIS BEZORGING!

WAAR ZIJN WE STERK IN?

  • Lage prijs voor écht goede matrassen
  • Matrassen snel leverbaar, vandaag besteld= morgen in huis
  • Proefperiode van 2 maanden. Niet goed? Geld Terug!

Als u op het betreffende matrasafbeelding klikt, komt u bij het betreffende matras uit. U slectaart daar de juiste maat en de (lage) prijs die hierbij hoort.

Matrassen lengte 190 cm. Deze matrassen liggen op voorraad:

Vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis

Genoeg keuze dus uit onze voorraad collectie matrassen in de maat twijfelaar.

De IDOL is een eenvoudig matras van 17 cm hoog. Meestal zullen deze matrassen gebruikt worden voor kinderen, caravans en logeermatrassen. Het maximaal gewicht voor dit matras is 80 kilo per persoon.

De JOY is een Bonellveermatras van 19 cm hoog. Een heerlijk zacht matras, geschikt voor mensen tot 90 kilo per persoon. Dit matras wordt meestal door lichtere mensen verkozen en biedt dat “ouderwets” wiegende gevoel. De ondersteuning is altijd voldoende aanwezig door de vering.

De FAVOURITE pocketveringmatras is ons meest verkochte uitvoering. De pocketvering zorgt voor een stabiele lig van dit matras. Het matras is medium stevig en heeft een zachte toplaag van koudschuim. Dit matras is geschikt voor mensen tot een maximaal gewicht van 110 kilo per persoon.

De FAVOURITE PLUS pocketveringmatras is ook een pocketvering matras , maar dan iets steviger dan de “normale” Favourite. Dit matras is fraai afgewerkt en heeft in 1 zijde wat traagschuim verwerkt in de toplaag voor nóg meer comfort. Heerlijk zacht en tóch voldoende stevig door de toegepast pocketvering. Geschikt voor mensen tot 120 kg per persoon.

Dus: ook voor matrassen met een lengte van 190 cm kunt u bij ons uitstekend terecht.

IDOL – 17 cm hoog

Matras binnenvering koudschuim.

99

Binnenvering Idol Orthopedic

FAVOURITE – 21 cm hoog

Matras pocketvering koudschuim

149

JOY – 19 cm hoog

Matras binnenvering koudschuim

129

Binnenveringsmatras JOY

Favourite PLUS 

Matras pocketvering koudschuim

189

Pocketvering Favourite PLUS

Matrasaanhuis.nl heeft een grote collectie matrassen in de lengtes 190 cm. Al deze matrassen zijn snel leverbaar uit voorraad. Op de site kunt u direct een keuze maken voor een dag van bezorging. Wij hebben een uitgebreide garantie, waaronder 2 maanden niet goed – geld terug! Bij twijfel mag u ons altijd even bellen om te overleggen welk type matras het beste bij u past.

U mag natuurlijk ook in onze toonzaal komen om de matrassen te bekijken en voelen. Klik hier voor het adres van onze toonzaal.