Matras Koudschuim

Wij hebben géén matrassen die volledig van koudschuim zijn gemaakt. Onze matrassen hebben altijd een vering met een schuimen afwerklaag.
Onderstaande matrassen zijn voorzien van een Bonell binnenvering of een pocketvering PLUS twee schuimlagen koudschuim.
Daarmee heeft u de voordelen van de vering én de voordelen van koudschuim.

Matrassen met koudschuim bij Matrasaanhuis.nl te bestellen:

Toont alle 10 resultaten

Matras koudschuim met pocket- of binnenvering


Waarom kiest u voor een matras van koudschuim met pocketvering of binnenvering?


Een koudschuim matras in combinatie met pocketvering of binnenvering heeft veel voordelen. Want door de holle veringen ventileert het matras optimaal. Daarnaast is koudschuim de enige schuimsoort wat goed kán ventileren en vocht opnemen.
Zeker voor de personen die het snel warm hebben is koudschuim de ideale oplossing voor een goed ventilerend bed.

U heeft dus altijd de voordelen van vering zoals:

1. ergonomische indeling van de vering op uw lichaam
2. een luchtig matras met betere ventilatie
3. koudschuim met uitstekende ventilatie.

Het verschil van koudschuim met pocket- of binnenvering


Er zit een groot verschil tussen een pocket- en een binnenvering. In grote lijnen zitten bij een binnenvering alle veringen aan elkaar verbonden en kan bij een pocketvering alle veren los van elkaar bewegen.

Gevoelsmatig is het dus zo dat een pocketvering matras vele malen stabieler aanvoelt dan een binnenvering. Dit komt omdat alleen de veringen inzakken waar u met uw lichaam op ligt. De overige pocketveringen bewegen hierin dus niet mee.

Bij een binnenvering is het juist andersom. Omdat alle veringen hier aan elkaar verbonden zijn, zullen niet alleen de veringen waar u op ligt zakken, maar ook de veringen erom heen. U kunt dit gevoel het beste vergelijken met een "trampoline". Wanneer u bij een trampoline in het midden van het doek staat, zakt het hele doek naar beneden. Dit geldt precies hetzelfde als bij een matras met binnenvering.

Ons assortiment koudschuim matrassen met pocketveringen en binnenvering


Matrasaanhuis.nl heeft een breed assortiment in huis van matrassen die voorzien van pocketveringen- binnenveringen in combinatie met koudschuim. Waarom? Wij geloven in de combinatie vering met koudschuim. Niet alleen vanwege de ondersteuning, maar ook vanwege de ventilatie, vochtopname én de levensduur van de matrassen. Op al onze matrassen geven wij 2 maanden niet goed, geld terug garantie.

Vragen en advies?


Niet ieder persoon is hetzelfde en niet ieder persoon slaapt hetzelfde. Sterker nog, met zoveel verschillende mensen zijn er ook verschillende adviezen. De één wenst een steviger en de ander juist een zachter type matras. De stevigheid van een matras is niet alleen afhankelijk van de voorkeuren, maar ook andere factoren spelen hierbij een grote rol. Denk hierbij aan lengte, gewicht en het type (latten)bodem. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u het beste advies te geven wat bij uw wensen aansluit. U mag mailen naar info@matrasaanhuis.nl of bellen naar 073-6564582

Onze binnenvering- en Bonell matrassen met koudschuim


IDOL
De IDOL Orthopedec is een basis binnenvering matras. Dit matras heeft een hoogte van 17 cm en is omkeerbaar. Door de Bonell binnenvering is dit matras soepel en zacht. Geschikt voor mensen tot maximaal 80 kilo per persoon. Zéér geschikt als logeermatras voor volwassen personen. Meestal wordt de Idol gebruikt voor kinderen, logeerkamers en caravans.

JOY
de JOY is een volwaardig hoog matras van 19 cm. Voorzien van een binnenvering en koudschuim afwerking, heeft u hieraan een geweldig matras. De JOY is aan beiden zijdes te beslapen en zeer licht in gewicht. Geschikt voor personen van 40 tot 90 kg.

Onze pocketvering matrassen met koudschuim


Favourite Orthopedic
de Favourite Orthopedic is een pocketvering matras. Iets steviger dan de JOY en geschikt voor mensen tot maximaal 100 kilo per persoon. Ook de Favourite is voorzien van een koudschuim afwerking én een afritsbare tijk/hoes. Daarnaast heeft de Favourite een kern van pocketveringen 7 zones. Dit is niet voor niets onze best verkochte matras!

Favourite Plus
En wilt u een nóg fijner én steviger matras; kijk dan eens bij de FAVOURITE PLUS. Dit matras is nog luxer gemaakt voor (relatief weinig) méér geld. Zo heeft deze een multi micropocket systeem met 500 veertjes per m2. Ook is de tijk extra luxe gemaakt met o.a. Bamboe en katoen. Aan één zijde van het matras is zelfs traagschuim toegevoegd in de tijk. Dus nog meer comfort voor u! Dit matras is geschikt voor mensen tot 120 kilo pp.

Adry Cool Hybrid®
De Adry Cool Hybrid® is één van de nieuwste type matrassen in het assortiment van Matrasaanhuis.nl. Dit type matras heeft een stevige micropocketvering met twee verschillende ligzijdes. Een zijde voorzien van Hybride koudschuim én de andere zijde voorzien van Coolgel traagschuim. Dit matras is een tikkeltje zachter dan de Favourite Plus matras.

Onze maatwerk pocketvering matrassen met koudschuim


Holland Special
dit matras maken wij op maat én op sterkte. Het matras is vergelijkbaar met de Favourite Orthopedic, maar met een iets hogere kwaliteit koudschuim. U geeft ons aan welke maat en sterkte dit matras moet krijgen. En wij zorgen ervoor dat dit matras binnen 2-3 weken bij u thuis wordt bezorgd.

American Special
dit is ons meest luxe matras van pocketvering en koudschuim. Het matras is 25 cm hoog en voorzien van een speciale Bamboe tijk. Wij maken dit matras op iedere sterkte en maat. De levering geschiedt binnen 2-3 weken.