Matras 100×220 cm

Matras 100×220 cm kopen | Matrasaanhuis.nl

Matrasaanhuis.nl heeft uw pocketvering én Bonell binnenvering matras in de maat 100×220 cm op voorraad. U heeft keuze uit verschillende type matrassen. Matrassen met vering hebben een goede ondersteuning en zeer goede ventilatie. Dit komt omdat de matrassen in de afmeting 220×100 cm hol zijn waardoor de lucht goed door het matras kan stromen. Dit bevordert de vochthuishouding en hierdoor zal het matras altijd fijn en koel aanvoelen. Bij ons heeft u altijd Gratis bezorging aan huis!

Bekijk hier al onze matrassen.

Maatwerk pocketvering matras 100×220 cm | binnen 2-3 weken in huis

Alle maatwerk matrassen produceren wij pas ná bestelling en is binnen 2-3 weken in huis! Ook in de afmeting 100×220 cm, bouwen wij het matras op basis van het pocketveer principe. Waarom? Pocketveringen geven de beste ondersteuning aan ons lichaam. U heeft keuze uit verschillende schuimafwerkingen én hoogtes.

Holland Special 100×220 cm

VAN ̶€̶ ̶5̶5̶0̶,̶-̶ NU € 349,-

(bekijk reviews)

Zacht/Medium/Stevig (21 cm hoog)
Pocketvering matras – 7 zones
Koudschuim HR40 afwerking
Geschikt van 50 tot 150 kg p.p.
Binnen 2-3 weken in huis!

American Special 100×220 cm

VAN ̶€̶ ̶6̶9̶4̶,̶-̶NU € 399,-

(bekijk reviews)

Zacht/Medium/Stevig – extra hoog (25 cm)
Pocketvering matras – 7 zones
Koudschuim HR40 + Luxe Bamboe tijk
Geschikt van 50 tot 150 kg p.p.
Binnen 2-3 weken in huis!

Monaco Special 100×220 cm

VAN ̶€̶ ̶7̶6̶4̶,̶-̶NU € 534,-

(bekijk reviews)

Zacht/Medium/Stevig – extra hoog(25 cm)
Pocketvering matras – 7 zones
Koudschuim HR40 + Traagschuim SG50
Geschikt van 50 to 140 kg p.p.
Binnen 2-3 weken in huis!

Wat vinden andere klanten van ons? | Matrasaanhuis.nl

Wij hechten veel waarde aan de service die wij bieden als bedrijf. Dit kunt u ook terug lezen in onze reviews. Hieronder een kleine greep uit de vele reviews van klanten die u voor gingen. Onze reviews zijn terug te lezen op Trusted Shops, TrustPilot én Google Reviews!

Daarom een matras 100×220 cm kopen bij Matrasaanhuis.nl

Gratis-bezorging-matrasaanhuis
GRATIS BEZORGING

Bij Matrasaanhuis.nl berekenen wij géén verzendkosten door aan onze klanten. De prijs op de website is het enige wat u betaald. Op werkdagen besteld vóór 13:00 uur = dezelfde verzonden vanuit ons magazijn.

niet-goed-geld-terug-garantie-matrasaanhuis
2 MAANDEN NIET GOED – GELD TERUG

Op ieder product heeft u 2 maanden niet goed – geld terug garantie. Waarom? Wij willen u ruim de gelegenheid geven om het matras (of toebehoren) uitvoerig te testen. Deze garantie geldt voor zowel de voorraad- als de maatwerk matrassen. Zoveel vertrouwen hebben wij in ons product!

comfort-kwaliteit-matrasaanhuis
COMFORT & KWALITEIT

Comfort én kwaliteit daar hechten wij erg veel waarde aan. We willen immers dat u een goede én gezonde nachtrust heeft. Onze matrassen worden in Bulgarije én Nederland geproduceerd volgens de ISO9001 norm. Hiermee garanderen wij dat alle materialen in onze matrassen vrij zijn van chemische gassen.

Verschillende kernen van een matras 100×220 cm | Matrasaanhuis.nl

Pocketvering matras

Eigenlijk is dit een verzamelnaam voor matrassen met een kern van pocketvering. De pocketveer zorgt voor een goede verdeling met gewichtszones over de lengte van het matras. Maar uiteindelijk ligt u op een schuimlaag. Deze is meestal ónder- en bóven de pocketvering geplaatst. Dit schuim kan eenvoudig zijn; zoals polyether schuim, koudschuim, latex of traagschuim. Deze bepalen in hoge mate de kwaliteit en de prijs van het matras.
Matrasaanhuis gebruikt alleen de materialen koudschuim en traagschuim. Dit zijn kwalitatief betere schuimsoorten voor uw matras. Koudschuim is fameus om de ventilerende eigenschappen, traagschuim is bekend om de zachtheid en het vormen naar uw lichaam. Dit zijn onze matrassen met pocketvering en koudschuim 100×220 cm – klik hier.

Binnenvering matras

De allereerste veringmatrassen werden uitgevoerd als Bonnell vering. De vering is eigenlijk een mat van veren die allemaal met elkaar verbonden zijn. Dit geeft een zacht en comfortabel effect. Matrassen met binnenvering zijn oerdegelijk en worden nog steeds veel gebruikt. Onder en boven de vering wordt schuim gebruikt. Dit is meestal polyether- of koudschuim. Een Bonell matras heeft een beetje het gevoel van een trampoline; het matras deint iets meer dan een pocketvering matras. Onze Bonell-vering matrassen worden uitgevoerd met koudschuim. Wij bieden de zachtere uitvoeringen aan. Dit zijn de types Idol en Joy.

Volschuimen matras

Dit zijn de eenvoudigste matrassen om te maken. Het matras bestaat meestal uit één blok schuim met daarom heen de hoes. De kwaliteit van het schuim bepaalt ook de kwaliteit van het matras én de prijs ervan. Goedkoop zijn de polyether matrassen, beter zijn de koudschuimmatrassen en het best zijn de traagschuim en latex matrassen. Deze volschuimen matrassen zijn minder goed ventilerend ( want geen holle ruimtes in het matras) en zijn zeker zwaarder. Omdat schuim na verloop van tijd platter wordt, zult u in deze matrassen het eerst een kuil kunnen ontdekken.

Topper

Topdekmatras, dekmatras, oplegmatras of topper…. het zijn allemaal namen voor een dun matras dat u bovenop uw gewone matrassen legt. De constructie is eigenlijk gelijk aan een volschuimen matras, alleen is de dikte van het schuim veel minder. De meeste topdekmatrassen hebben en kern van 3 to 6 cm schuim. U mag kiezen uit eenvoudig polyether, latex, het luchtiger koudschuim of het zachte traagschuim. Bij iedere soort horen specifieke eigenschappen. Wij bieden alleen de koudschuim en traagschuim toppers aan.

Matrassen 100×220 cm online kopen | Matrasaanhuis.nl

Onze collectie online matrassen 100×220 cm

Matrasaanhuis.nl heeft een grote collectie matrassen en topdekmatrassen in de afmeting 100×220 cm. Veel van de soorten zijn snel leverbaar uit voorraad. Op de site kunt u direct een keuze maken voor een dag van bezorging. 2 maanden niet goed – geld terug! Bij twijfel mag u ons altijd even bellen om te overleggen welk type matras het beste bij u past.

Holland Special Matras 100×220 cm

Onze Holland Special matras wordt standaard gemaakt van een 7 zone pocketvering met koudschuim als afwerking. Toepasbaar op iedere ondergrond en erg comfortabel. Afhankelijk van de gekozen stevigheid, passen wij de pocketveringen aan. Wilt u weten welke stevigheid het beste bij u past? Neem dan contact met ons op. Holland Special matras 100×220 cm

American Special matras 100×220 cm

Een geweldige matras met een hoogte van 25 cm, een pocketveer 7 zone en een dikke laag koudschuim is onze American Special. Het matras produceren wij in iedere stevigheid. De afwerking van dit matras is een gewatteerde Bamboe tijk, die afritsbaar- en uitwasbaar is. Héél veel comfort met de juiste ondersteuning. American Special matras 100×220 cm

Monaco Special matras 100×220 cm

Veerkrachtig maar toch véél comfort is onze Monaco Special matras. Dit matras heeft een goede basis van een 7 zone pocketvering, maar wel met twee verschillende slaapzijdes. Aan u de keuze welke u wenst te gebruiken: traagschuim of koudschuim. Standaard luxe afgewerkt met een gewatteerde Bamboe tijk. Deze 3D tijk is erg luchtig en voelt zacht aan. Monaco Special matras 100×220 cm