Niet goed – geld terug garantie

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Extra service

Matrasaanhuis.nl biedt een unieke koopzekerheid: indien u binnen 2 maanden na aankoop, niet tevreden bent over het matras, mag u deze aan ons terugsturen.

Wij storten u daarna het aankoopbedrag terug. Geen gezeur van onze zijde!

Voorwaarden:

1. stuur ons voor een snelle afhandeling een email dat u een matras wenst terug te zenden. Graag voorzien van uw NAW gegevens.
2. het matras dient zonder beschadigingen te zijn; bij beschadiging mogen wij de waardevermindering in rekening brengen.
3. wij storten binnen 14 dagen na ontbinding uw geld terug. Wij mogen echter wachten tot het matras is ontvangen of u heeft aangetoond het matras te hebben teruggezonden.

Deze 2 maanden zijn bedoeld om u de gelegenheid te bieden aan uw nieuwe matras te wennen en uit te proberen.
Wij hebben geen winkels door heel Nederland waar u kunt proefliggen. Op deze wijze tonen wij ons vertrouwen in onze matrassen. Wij hebben wél een toonzaal in Den Bosch; hier kunt u wél onze matrassen zien en voelen. Klik hier voor de toonzaal.

Kleine lettertjes:

Deze uitgebreide proefperiode is bedoeld om u ruime tijd te laten liggen op dit matras. Wij kunnen u immers niet laten proefslapen.
Binnen 2 maanden heeft u een niet goed- geld terug garantie TENZIJ het matras beschadigd terug komt. Daaruit concluderen wij dat u verkeerd bent omgegaan met het matras.

Let wel: u mag het matras wél markeren met een watervaste stift, zodat u zeker weet dat wij het matras niet opnieuw verkopen.

De terugontvangen matrassen worden aangeboden aan het Leger des Heils, de Vincentius Stichting of aan andere goede doelen.

Deze garantie geldt niet voor verkeerd bestelde matrassen zoals verkeerde maten.

U stuurt de matrassen terug. Eventueel kunnen wij deze bij u laten terughalen voor een klein bedrag van 25 euro voor een één-persoons matras en 35 euro voor een twee-persoons matras.

Iedere klant mag 1x van deze garantie gebruik maken

Het aanmelden van een retour kunt u met dit formulier starten.

Terugontvangen matrassen worden verzameld en regelmatig aan Goede Doelen geschonken:

APRIL 2019

Ophaal matrassen april 2019

MCFARE heeft onze teruggekomen matrassen en toppers opgehaald. Zij zijn actief in de Oekraine om de armste bevolking te ondersteunen met bouwprojecten. Een deel van de matrassen worden verkocht waarmee geld wordt opgehaald ter financiering van de projecten. De resterende matrassen gaan direct naar de Oekraine.

DECEMBER 2018

  

Net als begin dit jaar heeft MCFARE onze teruggekomen matrassen en toppers opgehaald. Zij zijn actief in de Oekraine om de armste bevolking te ondersteunen met bouwprojecten. Onze matrassen worden verkocht waarmee geld wordt opgehaald ter financiering van de projecten.

Ophaal MCFAREOphaal MCFAREOost europa hulpBewaren

Bewaren

Bewaren

AUGUSTUS 2018

Vandaag zijn weer een groot aantal matrassen opgehaald door een stichting die de matrassen naar Afrika brengen in een zeecontainer. De container met diverse goederen én onze matrassen, gaat deze keer naar Burkina Faso.

ophaal matrassen ophaal matrassen ophaal matrassen ophaal matrassen
In Burlina Faso worden de goederen door de stichting zelf verspreid; dus zonder tussenkomst van “lokale partijen”.

Ophaal MCFAREOphaal MCFAREOost europa hulpBewaren

Bewaren

Bewaren

MAART 2018

Deze keer heeft MCFARE onze teruggekomen matrassen en toppers opgehaald. Zij brengen deze matrassen niet direct naar de Oekraine, maar verkopen onze matrassen om hiermee geld te verzamelen. Hun verklaring staat onder de afhaal-foto’s.

Ophaal MCFARE  Ophaal MCFARE  Ophaal MCFARE

MFCARE

Wij zijn een stichting die ons inzetten voor de minderbedeelde in Oekraïne,

Elke zomer gaan we met meerdere werkgroepen naar Beregowo om ons in te zetten voor de Roma bevolking (ook wel zigeuners).

Wij zetten ons in om betonvloeren in  krotwoningen te storten zodat de mensen geen last meer hebben van ongedierte in hun woning zoals ratten en muizen.

Daarnaast maken waterkeringen rondom het huis zodat ze geen water meer in de woning krijgen, en ook maken we een veranda dat ze hun schoenen uit kunnen doen en dus niet met hun blubber schoenen naar binnen lopen en daardoor dus de hygiëne ook beter blijft in de woning.

Het mooie hiervan is dat de mensen daadwerkelijk ook schoner worden op hun leefomgeving.

Ook houden we ons bezig met kinderprogramma’s en evangelisatie werk. Daarnaast hebben we een boiler gedoneerd zodat de kinderen hun handen warm kunnen wassen. Aangezien in de winter de temperatuur -20 kan worden, worden de kinderen met dit middel ook gewassen.

We hebben ook een radiator in de leerprojecten zaal mogen doneren, daarnaast geven we aan het eind van de werkweken een eindfeest, of als er weinig eten in het dorp is dan geven we een zak met aardappelen en een tas vol met voedsel dat ze hard kunnen gebruiken.

Doordat wij nu matrassen gesponsord hebben gekregen, hebben we dat kunnen omzetten in geld in onze kringloop en daardoor kunnen we weer meer betekenen voor de  mensen in Oekraïne.

Uiteraard zijn we er nog lang niet maar dankzij “Matras en Huis” en misschien uw steun kunnen we een hoop meer gaan doen.

Alvast bedankt namens www.mfcare.nl

Ophaal MCFAREOphaal MCFAREOost europa hulpBewaren

Bewaren

Bewaren

JANUARI 2017

Stichting OostEuropaHulp heeft weer 2 wagens met zo-goed-als-nieuwe matrassen opgehaald. Men verzameld deze op een centraal depot en wacht op vrachtwagens die deze goederen gaan vervoeren naar Oost Europa. Nu staat Hongarije in de route, voor komende zomer.

Oosteuropahulp  Oosteuropahulp

Ook hebben we een paar foto’s ontvangen van bezorgingen in Roemenië , afgelopen herfst:

Oost europa hulp Oost europa hulp

Oost europa hulpBewaren

Bewaren

Bewaren

AUGUSTUS 2016

Enkele foto’s van het bezorgen van matrassen in Roemenië door de Stichting OostEuropaHulp

Hoe erg de situatie bij veel gezinnen in Roemenië is, blijkt wel uit  de volgende foto’s van de levering van matrassen:

FEBRUARI 2016

Op 11 februari zijn weer een flink aantal matrassen opgehaald door de Stichting OostEuropaHulp. Door een modelwijziging van ons, heeft men ook een aantal nieuwe matrassen mee kunnen nemen. In juli worden deze matrassen vervoerd naar Roemenië. Een deel van de matrassen worden in Nederland geschonken aan hulp-behoevende gezinnen.

MAART 2015

Op 25 maart zijn weer 2 bussen met matrassen opgehaald door de Stichting Roemenië. Deze stichting brengt deze matrassen naar gezinnen in (hoofdzakelijk Roemenië) die alle hulp kunnen gebruiken.

FEBRUARI 2014

Door de Stichting Oost Europa Hulp, zijn een aantal terugontvangen matrassen en een partij nieuwe matrassen (verkeerde maat besteld door ons) opgehaald.

Men wil in de zomer naar Roemenië gaan. Van tevoren informeert men bij een lokale contactpersoon, welke behoeftes er zijn in het dorp. Men probeert zo gericht mogelijk goederen te verzamelen, afgestemd op de vraag vanuit Roemenië.

Wij hadden bijvoorbeeld 3 supermatrassen in de maat 200×200 cm. Deze waren op maat gemaakt voor een klant, die zich had vergist. Wij vermoeden dat degene die deze matrassen ontvangen, niet weten wat hun overkomt….

JUNI 2013

Op 5 juni 2013 heeft de Stichting Oosteuropa Hulp weer een groot aantal terugontvangen matrassen opgehaald. Deze matrassen, die gewoon nog nieuw zijn, en max. 2 maanden gebruikt, worden verzameld. In het najaar van 2013 gaat men met trailers naar Roemenië en worden de matrassen afgegeven bij weeshuizen en mensen die het echt nodig hebben. Deze stichting werkt puur op vrijwilligers. Wij geven graag onze matrassen aan deze betrokken mensen die zélf de goederen naar Roemenië brengen.

Enkele foto’s van de afhaal:

2012

OOK DIT JAAR (IN AUGUSTUS 2012) ZIJN DE TERUGGESTUURDE MATRASSEN WEER AANGEBODEN AAN EEN GOED DOEL:  DEZE KEER “STICHTING HULP OOST EUROPA”.

De matrassen zijn verzameld en worden met de eerste vrachtwagen naar Roemenië gezonden. Daar worden de matrassen verdeeld onder mensen die zich niets kunnen veroorloven.

Meer informatie over de Stichting vindt u op:  WWW.OOSTEUROPAHULP.NL

Enkele foto’s van de ophaal:

Bewaren