Niet goed – geld terug garantie

Matrasaanhuis.nl biedt een unieke koopzekerheid: indien u binnen 2 maanden na aankoop, niet tevreden bent over het matras, mag u deze aan ons terugsturen.

Wij storten u daarna het aankoopbedrag terug. Geen gezeur van onze zijde!

Voorwaarden:

1. stuur ons een email dat u een matras wenst terug te zenden. Graag voorzien van uw NAW gegevens.
2. het matras dient zonder beschadigingen te zijn.
3. na ontvangst van uw matras, onbeschadigd, storten wij u het aankoopbedrag terug.

Deze 2 maanden zijn bedoeld om u de gelegenheid te beiden aan uw nieuwe matras te wennen en uit te proberen.
Wij hebben geen winkels door heel Nederland waar u kunt proefliggen. Op deze wijze tonen wij ons vertrouwen in onze matrassen. Wij hebben wél een toonzaal in Den Bosch; hier kunt u wél onze matrassen zien en voelen. Klik hier voor de toonzaal.

Kleine lettertjes:

Deze uitgebreide proefperiode is bedoeld om u ruime tijd te laten liggen op dit matras. Wij kunnen u immers niet laten proefslapen.
Binnen 2 maanden heeft u een niet goed- geld terug garantie TENZIJ het matras beschadigd terug komt. Daaruit concluderen wij dat u verkeerd bent omgegaan met het matras.

Let wel: u mag het matras wél markeren met een watervaste stift, zodat u zeker weet dat wij het matras niet opnieuw verkopen.

De terugontvangen matrassen worden aangeboden aan het Leger des Heils, de Vincentius Stichting of aan andere goede doelen.

Deze garantie geldt niet voor verkeerd bestelde matrassen zoals verkeerde maten.

U stuurt de matrassen terug. Eventueel kunnen wij deze bij u laten terughalen voor een klein bedrag van 20 euro per matras.

Iedere klant mag 1x van deze garantie gebruik maken

Het aanmelden van een retour kunt u met dit formulier starten.

Terugontvangen matrassen worden verzameld en regelmatig aan Goede Doelen geschonken:

JANUARI 2017

Stichting OostEuropaHulp heeft weer 2 wagens met zo-goed-als-nieuwe matrassen opgehaald. Men verzameld deze op een centraal depot en wacht op vrachtwagens die deze goederen gaan vervoeren naar Oost Europa. Nu staat Hongarije in de route, voor komende zomer.

Oosteuropahulp  Oosteuropahulp

Ook hebben we een paar foto’s ontvangen van bezorgingen in Roemenië , afgelopen herfst:

Oost europa hulp Oost europa hulp

Oost europa hulpBewaren

Bewaren

Bewaren

AUGUSTUS 2016

Enkele foto’s van het bezorgen van matrassen in Roemenië door de Stichting OostEuropaHulp

Hoe erg de situatie bij veel gezinnen in Roemenië is, blijkt wel uit  de volgende foto’s van de levering van matrassen:

FEBRUARI 2016

Op 11 februari zijn weer een flink aantal matrassen opgehaald door de Stichting OostEuropaHulp. Door een modelwijziging van ons, heeft men ook een aantal nieuwe matrassen mee kunnen nemen. In juli worden deze matrassen vervoerd naar Roemenië. Een deel van de matrassen worden in Nederland geschonken aan hulp-behoevende gezinnen.

MAART 2015

Op 25 maart zijn weer 2 bussen met matrassen opgehaald door de Stichting Roemenië. Deze stichting brengt deze matrassen naar gezinnen in (hoofdzakelijk Roemenië) die alle hulp kunnen gebruiken.

FEBRUARI 2014

Door de Stichting Oost Europa Hulp, zijn een aantal terugontvangen matrassen en een partij nieuwe matrassen (verkeerde maat besteld door ons) opgehaald.

Men wil in de zomer naar Roemenië gaan. Van tevoren informeert men bij een lokale contactpersoon, welke behoeftes er zijn in het dorp. Men probeert zo gericht mogelijk goederen te verzamelen, afgestemd op de vraag vanuit Roemenië.

Wij hadden bijvoorbeeld 3 supermatrassen in de maat 200×200 cm. Deze waren op maat gemaakt voor een klant, die zich had vergist. Wij vermoeden dat degene die deze matrassen ontvangen, niet weten wat hun overkomt….

JUNI 2013

Op 5 juni 2013 heeft de Stichting Oosteuropa Hulp weer een groot aantal terugontvangen matrassen opgehaald. Deze matrassen, die gewoon nog nieuw zijn, en max. 2 maanden gebruikt, worden verzameld. In het najaar van 2013 gaat men met trailers naar Roemenië en worden de matrassen afgegeven bij weeshuizen en mensen die het echt nodig hebben. Deze stichting werkt puur op vrijwilligers. Wij geven graag onze matrassen aan deze betrokken mensen die zélf de goederen naar Roemenië brengen.

Enkele foto’s van de afhaal:

2012

OOK DIT JAAR (IN AUGUSTUS 2012) ZIJN DE TERUGGESTUURDE MATRASSEN WEER AANGEBODEN AAN EEN GOED DOEL:  DEZE KEER “STICHTING HULP OOST EUROPA”.

De matrassen zijn verzameld en worden met de eerste vrachtwagen naar Roemenië gezonden. Daar worden de matrassen verdeeld onder mensen die zich niets kunnen veroorloven.

Meer informatie over de Stichting vindt u op:  WWW.OOSTEUROPAHULP.NL

Enkele foto’s van de ophaal:

Bewaren