Laden...

Onze matrassen zijn TÜV-getest

Matrasaanhuis.nl levert goede matrassen!

Dat kunnen wij natuurlijk wel zeggen, maar onze matrassen zijn ook TÜV-getest. Deze strenge duitse testnormen zijn wereldwijd bekend en berucht. U mag het vergelijken met onze TNO-testen. Ook de consumentbond test op vergelijkbare wijze.

De uitslag van de testen kunt u downloaden. Klik op één van de testen.

Wij kunnen u alvast verklappen, wat de globale uitkomst is:

Matras Idol/Solo   Score 96 van de 100 punten. Het matras is zeer degelijk en vertoont nauwelijks slijtegesporen na intensief gebruik. Het matras is een uitstekend basismatras voor de kleinere portemonnee. Ook zeer geschikt voor kinderen.

Matras Favourite   Score 100 van de 100 punten. Dit matras voldoet aan alle normen en weet ze gemakkelijk te halen. Dit matras is een luxere uitvoering met een extra dikke tijk. Hierdoor voelt het matras stevig aan zonder ooit hard te worden.

Samenvatting:

Wij hadden u al gemeld dat de firma TED uit Bulgarije uitstekende matrassen maakt tegen zéér lage prijzen. Niet voor niets zijn zij reeds jaren marktleider in de oost-europese landen. Matrasaanhuis.nl maakt het mogelijk om deze matrassen voor een geweldige prijs aan te kopen in Nederland en Belgie.