TED Matrassen

 

De meeste aanbieders van matrassen via internet, doen geheimzinnig over wie de matrassen maakt en waar ze vandaan komen. Matrasaanhuis.nl niet! Wij vertellen u graag over onze producent zodat u zich verzekerd weet van goede matrassen.

De firma TED Mattresses is gestart in 1995 in Sofia, Bulgarije. Oorspronkelijk gestart met de productie en verkoop van binnenveringmatrassen voor de lokale markt.

Na een stormachtige start, heeft men in 2001 een fabriek geopend in de plaats Plovdiv, 150 kilometer buiten Sofia. Plofdiv is de 2e stad van Bulgarije waar een grote concentratie is van industriële bedrijven. De fabriek heeft een oppervlakte van 28.000 m2.

TED is de grootste producent van matrassen in de Bulgarije. Wij waren één van de eerste bedrijven waarmee men de export naar West-Europa startte.

Bijzonder aan de fabriek is dat men de matrassen aldaar compleet maakt. Waar andere fabrieken vooral assemblage bedrijven zijn ( men koopt alle onderdelen gewoon in), werkt TED vooral vanuit de grondstoffen en halffabrikaten. Voorbeeld: de vering in de Binnenvering- en Pocketmatrassen wordt aldaar gedraaid van los draadstaal. Hierdoor heeft men een perfecte controle over de gebruikte materialen.

Men heeft grote ambities om de Europese markt te veroveren. Daarom is de fabriek ingericht en georganiseerd volgens de richtlijnen van ISO9001. Dit wereldwijde normeringsinstituut die bedrijven beoordeelt op hun inhoudelijke werkwijze, de kwaliteit en constantheid hierin.

Zie ook Wikipedia: http://nl.wikipedia.org/wiki/ISO_9001

TED werkt dus volgens deze strenge normen en behoort daarmee tot de betere bedrijven in deze markt.

Het is dus niet vreemd dat wij graag de matrassen en topdekmatrassen van TED aanbieden. Wij weten ons hiermee verzekerd van goede matrassen. Wij zorgen voor de lage prijs.

Zie ook de website van TED:   http://www.ted-bed.com

Fabriekshal TED:

Klik op de afbeelding om naar YouTube te gaan

Bedrijfsvideo van TED in Bulgarije; klik op de afbeelding om naar YouTube te gaan

 

 

 

 

 

 

 

 

Productie TED:

Fabriek TED

TED-matrassen

Productie bij TEDProductie bij TEDProductie bij TEDBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren