Waarom zijn wij zo goedkoop in matrassen?

Wij ontvangen vaak vragen van klanten of ons matras wel zo goed is als wij beweren. De prijs geeft het idee dat het matras van mindere kwaliteit is.
Allereerst, de testen van TÜV geven u een onafhankelijk beeld van de matrassen. Deze testen zijn verifieerbaar (zie hieronder voor de test rapporten).

Dit zijn goede matrassen! Anders bieden wij ook geen 2 maanden “niet goed-geld terug” garantie. Matrassen die terugkomen, worden NIET meer verkocht, maar aangeboden aan een goede doelen organisatie. Meestal gaan deze matrassen naar Oost-Europese landen zoals Roemenie, zie ons verslag.

Hoe komen wij tot deze lage prijzen?

1. Goedkoop inkopen

Wij zijn waarschijnlijk de enige aanbieder die duidelijk aangeeft wáár de matrassen gemaakt worden; bij TED in Bulgarije. Deze fabriek produceert een stuk goedkoper dan een west-europese fabriek.
De wet van de grote getallen; wij verkopen grote aantallen matrassen; hoe groter de afname, hoe lager de inkoopprijs.

Meer informatie over TED vindt op http://ted.bg

2. Geen verkoopkosten

Matrasaanhuis.nl heeft wél een kleine toonzaal In ‘s-Hertogenbosch, maar geen showrooms door heel Nederland. Dus ook geen kosten hiervan.

3. Beperkte assortiment

Wij bieden een bescheiden assortiment; 4 type matrassen én alleen de meest populaire afmetingen. Minder assortiment betekent minder voorraad en meer omloopsnelheid; dus minder kosten voorraad(beheer).
Matrasaanhuis.nl biedt een beperkt assortiment aanvullende andere producten. Nog méér zorgt alleen maar voor meer kosten en logistiek. U zorgt zelf maar voor dit soort producten; wij concentreren ons matrassen. Geen liflafjes; ook geen kosten.

4. Groot inkopen

Wij kopen matrassen in, rechtstreeks van de fabrikant, in volle vrachtwagens. Daarmee kunnen wij voordelig inkopen. Dus géén importeur, groothandel of winkelketen. Van fabrikant naar ons; naar u.

Eigenlijk is het zo simpel. Maar… zoals wel vaker bij succesvolle formules, vraagt men zich later af: “waarom is niemand hier eerder op gekomen”. Wij wel!

 

TEST RAPPORTEN TÜV van beide matrassen:

IDOL/SOLO

FAVOURITE