Laden...

Waarom zijn wij zo goedkoop in matrassen?

Waarom zijn wij zo goedkoop?


Wij ontvangen vaak vragen van klanten of ons matras wel zo goed is als wij beweren. De prijs geeft het idee dat het matras van mindere kwaliteit is.
Allereerst, de testen van TÜV geven u een onafhankelijk beeld van de matrassen. Deze testen zijn verifieerbaar (zie hieronder voor de test rapporten).
 
Dit zijn goede matrassen! Anders bieden wij ook geen 2 maanden “niet goed-geld terug” garantie. Matrassen die terugkomen, worden NIET meer verkocht, maar aangeboden aan een goede doelen organisatie. In augustus zijn matrassen bijvoorbeeld opgehaald voor Roemenie, zie ons verslag op
http://www.matrasaanhuis.nl/index.php?dispatch=pages.view&page_id=45 ;

 

Hoe komen wij tot deze lage prijzen?

1. Goedkoop inkopen
Wij zijn waarschijnlijk de enige aanbieder die duidelijk aangeeft wáár de matrassen gemaakt worden; bij TED in Bulgarije. Deze fabriek produceert een stuk goedkoper dan een west-europese fabriek.
De wet van de grote getallen; wij verkopen grote aantallen matrassen; hoe groter de afname, hoe lager de inkoopprijs.

Meer informatie vover TED vindt op http://ted.bg

2. Geen verkoopkosten
Matrasaanhuis.nl heeft geen toonzaal of lokaties waar u ons kunt bezoeken. Dus ook geen kosten hiervan.

3. Beperkte assortiment
Wij bieden een bescheiden assortiment; 3 type matrassen én alleen de meest populaire afmetingen. Minder assortiment betekent minder voorraad en meer omloopsnelheid; dus minder kosten voorraad(beheer).
Matrasaanhuis.nl biedt een beperkt assortiment aanvullende andere producten. Nog méér zorgt alleen maar voor meer kosten en logistiek. U zorgt zelf maar voor dit soort producten; wij concentreren ons matrassen. Geen liflafjes; ook geen kosten.

Eigenlijk is het zo simpel. Maar… zoals wel vaker bij succesvolle formules, vraagt men zich later af: “waarom is niemand hier eerder op gekomen”. Wij wel!

 

TEST RAPPORTEN TÜV van beide matrassen:

         Test rapport IDOL/SOLO           Test rapport Favourite