Pocketvering matras 120x190 cm

Pocketvering matras 120×190 cm in verschillende soorten op voorraad bij Matrasaanhuis.nl. U mag kiezen voor pocketvering matrassen in de maat 120×190 cm met een afwerking van koudschuim óf traagschuim. Matrassen met vering hebben een goede ondersteuning en zeer goede ventilatie. Dit komt omdat de matrassen hol zijn waardoor de lucht vrijelijk door het matras kan stromen. Dit bevordert de vochthuishouding en u voelt dit als een fijn en koel matras. En… GRATIS BEZORGING!

Pocketvering matras 120×190 cm | Matrasaanhuis.nl

Toont alle 7 resultaten

Pocketvering matras 120x190 cm | Twijfelaar matras | Matrasaanhuis.nl

Matrasaanhuis.nl heeft een grote collectie matrassen en topdekmatrassen in de maat 120x190 cm. Veel van de matrassen zijn snel leverbaar uit voorraad. Op de site kunt u direct een keuze maken voor een dag van bezorging. Voor alle matrassen geldt: 2 maanden niet goed – geld terug! Bij twijfel mag u ons altijd even bellen om te overleggen welk type matras het beste bij u past. Wij zijn bereikbaar pop 073 656 45 82.

De FAVOURITE pocketmatras 120×190 cm is ons meest verkochte uitvoering. De pocketvering zorgt voor een stabiele lig van dit matras. Het matras is medium en heeft een zachte toplaag van koudschuim. Dit matras is geschikt voor mensen tot een maximaal gewicht van 110 kilo per persoon. Dit matras is voorzien van een afritsbare tijk. Ons meest verkochte model!

De FAVOURITE PLUS is de luxere én steviger versie van de Favourite. Het heeft een multi-pocket veringsysteem met 500 pockets per m2. In de testen in Duitsland (TÜV) kwam dit matras met de maximale score te voorschijn. In één van de ligzijdes is extra traagschuim vlokken toegevoegd. Hierdoor wordt dit matras nog lekkerder om op te slapen. Dit matras is geschikt voor mensen tot 120 kilo pp.

De Nasa DUO 120x190 cm is ons meest zachte matras, maar zeker niet “slap” door de toegepaste pocketvering. Stevig maar met een heel zachte top van traagschuim aan de ene zijde en koudschuim aan de andere zijde. In tegenstelling tot andere traagschuim matrassen, ventileert onze NASA DUO vanwege haar koudschuim zijde zeer goed. De NASA DUO matras is geschikt voor personen tot een gewicht van 110kg.

De Holland Special matras heeft een hoogte van 21 cm. Een geweldige pocketveermatras met koudschuim afwerklagen aan beiden kanten. Wij maken dit matras op verkoop. Ook in de maat 120 x 190 cm leveren we dit matras erg snel. Aan de hand van uw keuze, passen wij de 7-zone pocketvering kern aan. Twijfelt u over de juiste hardheid? Neem dan contact met ons op.

De American Special is een extra hoog matras van 25 cm. Ook de maat 120 x 190 cm produceren we binnen 2 weken. Een 7-zone pocketvering pakket met extra dikke koudschuim afwerklagen zorgen voor een optimale ondersteuning en ventilatie. Als extra is de American Special matras 190 x 120 cm voorzien van een afritsbare tijk van Bamboe.

De Monaco Special matras is een bijzonder matras met een 7 zone pocketvering als kern. Dit matras is extra hoog (25 cm) en heeft twee verschillende slaapzijdes. Het matras in de maat 120 x 190 cm heeft namelijk aan één zijde koudschuim en aan de andere zijde traagschuim als afwerklaag. Bij twijfel kunt u het beste even bellen.